30 Ocak 2010 Cumartesi

John Hartson



Gün her zamanki sıradanlığıyla başlamıştı. Ama günün ilerleyen anlarında, arabamın içinde hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum kendimi. Hastanede olduğum muayenenin ardından teşhisi koymuşlardı. Hemen kız arkadaşım -şu an eşim olan- Sarah'ı aradım ve ona haberleri anlattım. O da benimle birlikte ağlamaya başladı. Berbat bir andı. Uzun zamandır şüphelendiğim şey başıma gelmişti, kansere yakalanmıştım."

John Hartson'ı özellikle Celtic'ten hatırlarsınız. Boğa gibi güçlüydü. Rooney'i ona benzetirim ama Hartson biraz daha kuvvetlidir. İyi golcüydü. Geçen yaz testis kanserine yakalandığını öğrendi 34 yaşındaki Hartson. Ardından kanser beynine ve akciğerine sıçradı. Boğa gibi güçlüydü dedim ya 3 ayda tam 67 kez kemoterapiye girdi. Hızla kilo kaybetti. Ama bünyesi kuvvetli olduğu için kendini toparlamaya başladı. İştahı açıldı, yeniden kilo aldı. Aralık ayında kanseri tamamen yendiği açıklandı. Bu ay itibariyle de ITV'de FA Cup yorumculuğuna başladı. Tedavi ve kontrollerine ise halen devam ediyor.


"Eğer 75 yaşında olsaydım bu durumu kafama çok fazla takmazdım. Ama 34 yaşındayım. 10, 7 ve 1.5 yaşlarında 3 çocuğum var. 4.bebeğim de 2 ay sonra doğacak. Onların büyüdüklerini görmek ve eşimle birlikte uzun yıllar yaşayarak yaşlanmak istiyorum."

yazı pennearabiata.blogspot.com dan

4 yorum:

gencay dedi ki...

baldırlara kurban

kerem dedi ki...

dazlak ingiliz topçu hırsından korkucaksın.

gencay dedi ki...

kendisi gallerlidir canımın içi aynı topraklar aynı hava ama olsun gallerli.

kerem dedi ki...

havasından havasından oranın