23 Mart 2010 Salı

Kocaelisporumuz


Efendim Kocaelisporumuzun ne kadar kötü bir durumda olduğunu hatırlatmamıza gerek yok sanırım. hatta aratayım google`a da bakayım neler çıkacak dedim şimdi, görsellere bakınca 3. sırada adabazarsipor un tribünü falan çıktı. yani renkler aynı diye, bu kadar mı kötü haldeyiz yani. değiliz efendim. ilklerin kulübü kocaelispor.
bundan 3 5 sene öncesinde hatırlarız ki başkan adayı çıkmamıştı, o zaman taraftarın yönettiği ilk takım olduk. sosyal bir yanımız vardı artık. enteresan birşeydi. amma velakin olamadı efendim.
dün zannedersem muammer çelik açlık grevini bırakmış, sendikalar sayesinde. yine bir ilk sendikaların yönetimde olduğu bir kulübümüz oldu. aslında sevindim. çünkü artık kocaelispor`a destek vermesini istediğimiz şirketlerin izmit`le pek bir ilgilendikleri yoktur, sanmıyorum. bizim olayımız çalışanların gençlerin gücünü kocaelispora çekmek olmalıydı. artık sendikalar ile birlikte yolumuza devam edeceğiz.
Bir de bu arada japon kale`de yazıldı bildiğim kadarıyla gencil de diyordu zaten körfez belediyespor kocaelispor olacak falan, bari göztepe`nin bir isyan marşı vardı, gideceksek bu diyarlardan öyle birşey de hodri meydan yapsa da bizi "olum körfez belediyespor vardı, kocaelispor aslında oradan geri geldi, battı o takım" diye hatırlamasa insanlar.

1 yorum:

Dobrowski dedi ki...

blogun yeni şekli güzel olmuş. bu sıralar pek giremiyorum nete. yeni gördüm.
o tribünün yönettiği takım olayında bir yazı okumuştum nerdeydi hatırlamıyorum ama çok eskiden bursalı taraftarlar yapmış öyle birşey. belediye mevzularına ise girmek bile istemiyorum :/ ayrı yorum yazmaktansa üstte bi sık kullanılanlar postu var, güzel tespit =)