25 Mart 2010 Perşembe

Teknoloji gelişimi ve kıyafetler üzerine bir deneme

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımızın her alanında değişiklikler kaçınılmaz bir sonuçtur. Hayatımızın alanlarından biri de kıyafetler olduğuna göre teknoloji geliştirkçe kıyafetlerimiz de değişecektir. Peki kıyafetlerimiz nasıl değişir?

Geleceği bize tasvir etmeye çalışan film, klip gibi görsel eserlere bakıldığında kadınların kıyafetleri git gide küçülürken, erkeklerin kıyafetleri aksine uzamaktadır efendim. Şimdi kadınlar teknoloji ile daha rahatlarken, zavallı erkekler uzun kollu ve parlak giysilere doğru yönelmektedir. Yani bir klip çeken veya bir film çeken sevgili yönetmenler bu yanlıştan artık sıyrılmanızı diliyorum.

Yukarıdaki resim her ne kadar küçük olsa da hepiniz bu filmi izlediğiniz için beni anlayabildiğinizi düşünmekteyim. Bayanların kıyafetleri ve erkeklerin kıyafetleri yukarıda bahsettiklerimi desteklemekten başka hiç bir şey yapmamaktadır.

sen neler saçmalıyorsun çocuk diyebilirsiniz tabi ki; bu tespitim biraz önce izlediğim black eyed peas`in imma be ismindeki şarkısından süregelmektedir.

Hiç yorum yok: