27 Ocak 2011 Perşembe

Peşimde adam var




bir adam var bu adam benim peşimde devamlı.beni sürekli takip ediyo ne yaptıysa hep kötü yapıyo. Dün bisikletimi çarşıya parkettim. dedim fıstık azcık bekle. ufak bi işim var, yoldan geçenleri izlersin. tamam dedi. halledemediğim işimden küfür dolu adımlarla gelirken bu adam benim bisikletin tekerini patlatmış aq.
seni yakalamım olum, taş gibi bisikletimi de sen çaldın önceden, biliyorum. ozamanlar sağolsun arkadaslar bi bisiklet ayarladılar bana ucuz yollu iş gören cinsten. önce şu yukardaki iğrenç fren telleriyle beni münasebete soktun. yapamadım, kaldırdım attım bütün bütün fren takımını. sanırım arkaya fren yerine erikli su şişesi takıcam, dizi kırarak arkaya fren yapıcam. o da senin suçun. bugun de yeni şambiyel aldık, 5 lira da para verdim ona. neyse ki ilk defa bisikletle ilgili bi problemi çözdüm. problem çözümü problem getirdi ama. üstüm başım battı. bana bir de eşortman borçlusun .
tekrar sölüyorum yakalamim seni peşimdeki adam , bıçaklıcam en sonunda yeminle.

2 yorum:

Miyuki dedi ki...

murphy'dir o murphy :)

ege dedi ki...

mörfi mi! birileri tanıyosa lütfen bir haber etsin. çay demledim, gelsin bi çayımı da içsin. sonra belki efendi gibi konusuruz.