20 Haziran 2009 Cumartesi

baldırlarım

isminden kaybeden bir vücut bölgemiz olan baldırlarımı hiç sevmem. isme bak baldır. bir kaç kere söyleyince anlamını kaybeden kelimeler arasında. bence dünyada baldırlarını seven bir erkek yoktur. yüzdeye vurduğumuzda 3 tür 5 tir.

bir erkek baldırlarının çirkinliği çişi geldiğinde farkedemez. çünkü erkek ayakta işeyebilme özelliğine sahiptir. "oldu her çişim geldiğinde iki saat uğraşıcam" gibi kendince mazaretleri ileride çeşitli hastalıklara yol açsada oturmaz.

bir erkeğin kakası geldiğinde oturmak zorunda olduğu için gözüne ilk çarpan bnaldırlarıdır. bu baldırlar o kadar şişko gösterirki adamı nefret duyguları ön plana çıkar. hayır sadece şişko olmaz o baldırlar üstelik seyrek kıllardan oluştuğu için ahlaksız bir görüntüde ortaya çıkar. tahmin ediyorum ki bazı kişiler üreme organlarını bile baldırlarının kalınlığından göremeyebilir. (mesela arabasıyla kaza maceraları çok fazla olanlar) .

baldırlarımdan o kadar nefret ederim ki belsa plazada ki adalılar dönere vermeyi bile düşünürüm yer yer. koysunlar abi döndüre döndüre satsınlar yani. baldırlarımı güzel gösterecek estetikçi varsa; adaklık kurban +90546372850387368. bununla beraber baldırını sevenler de bana ulaşsın ve pozitif baldırlı düşünceyi banada anlatıversin. baldırımı istemiyorum. baldır. baldır. valdır. aldır. baldır. baldır. bahadır. bandır. dandır. tandır. baktır. bamdır. baldır.

Hiç yorum yok: