2 Eylül 2009 Çarşamba

tatil

tatil dediğin arkadaşım en fazla 15 gün olmalı. 15 günün üzerinde tatil yapanlar bir tür ceza sisteminden geçerek yargılanmalılar. burdan sayın vekillere sesleniyorum. lütfen bir yasa çıkarınız.

bir insan bir yıl içerisinde ne yapmalıdır ki bir aydan fazla tatili haketsin? sorarım bunu ya! yemin ediyorum beyonce ile çarşıda elele bi tur atsam bir ay tatil yapamam. bunu başarsam bile olmaz. kabul etmem böyle bir tatili. yarın eve kaaat gelse dese ki "odtü yü kazandınız. hemde bilgisayar mühendisliğini" ilk önce bitiremem diye üzülürüm sonra 8 günlüğüne maldivlere giderim. ama 1 ay değil. 8 gün usta!

ben biliyorum abi. arkadaşlarım var benim. 3 ay tatil ya. 3 ay. çüş lan! neymiş yazlık varmış. bu mu yani? ne yiceksin ne içiceksin nerden gelio bu paranın suyu annamadım ki ben?

hayır bi yerden sonra "napıyorum lan ben burda. ne işim var anuna koim" demez mi abi insan?
piskolojik bir buhrana dönüyor tatil 15 günü geçince.

ben öküz oldum:
o diil de bodrumda fersat göçeri gördüm lan. rak bara gelmiş takılıo. bide şeyi gördüm erman toroğlunu gördüm. iki tanede manita vardı yanında yanıodu olum karılar. en son gelirken molada aydemir akbaşı gördüm. içim bi sıkıldı. irenç bi adam lan.

2 yorum:

gencay dedi ki...

hoşgeldin özledik bayadır yazmadın.
naaptın geldin mi izmite

kerem dedi ki...

tatil yapana çok geliyo ama hiç tatil yapmayanlar da var. özeniyo la insan. beni de götür sayın acicbe.