19 Ocak 2010 Salı

abstın mı_?

hani şu ne dediğini anlamadığımız fakat anlamış gibi tepki verdiğimiz insanlar varya.

-stepne koluna bi baktım yok yani. bulamıyorum. kıvılandırmaklara baktım kırağı çalmış patatesler.
- ... (hı hı babında kafa sallama)
hakim olmadığımız terimler karşısında anlamış gibi yapan yüz.

onlar işte gerçekten çok yorucu olabiliyolar bazen. tenefüste yada ufak bir molada zorla muhabbet etmemiz gerektiği insanları dinlerken havaya, suya başka bir yere yoğunlaşan bizler maalesef o şiveye hakim olamadığımızdan, atmosfere doğru atılan belirli yoğunluktaki sigara dumanı çıkışı sonrasında "o" nun yüzüne bakıp "evet" anlamında bir bakıştan yada göz kısılmasıyla ne kadar büyük yanlışa düşüyoruz kimi zaman.

çünkü bazen o anlam veremediğimiz kelimeler meğerse bize bir soru sormuş ve o soru "evet" yada "hayır" ile cevaplanamasa bile biz her iki ifadeden birini ona yöneltmişiz. arkasından gelen bir sessizlikle yıkılmışız. lan keşke dinleseydim. desek bile o adamın yüzünde ki "başçavuşun eşşeemi osuruo lan burda" ile yalnız kalmışız. eee nabıcas şimdi? ne denicek yani?

adam bir daha anlatır. aynı tonlamalara ve aynı ulamalara yine ve yeniden takıldığımız için yine anlamadık mevzuyu. halbuki en fazla "bir kızın götü" yada "off çok acaip bi vidyo abi kesin izle" gibi bir şey olmalıdır. çözemiyoruz yani takıldık oaraya. yine mi "hıhı" anlamında kafa sallayalım? çok gıcık lan bu. daha fazla yazamıcam.

4 yorum:

kerem dedi ki...

peki gülerek o heyecanlı insanı yanıtlarken aslında sorduğu sorunun bir soru olduğunu açıklayan insanlara karşı düştüğümüz boka ne demeli?

kerem dedi ki...

iyi de ben anlatamamışım ne demek istediğimi yani ben onaylarken aslında karşımdaki insan aslında soru soruyormuş. anlatmak istedğim durum bu yukardakiyle bağdaştırıp okuyun. ben daha anlatmak istediğimi analatamıyorum ki sizi anliim. ama camperki seni anladm galip.

gencay dedi ki...

komik çocuksun vesselam hekralemeettin

gencay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.