19 Ocak 2010 Salı

aman aman

Meraba arkadaşlarım;
Daha farklı bir konuyla veya içimizi ferahlatacak bir gelişmeyle sizleri selamlamak isterdim ama malesef bu pek mümkün değil gibi.
Kayseri araştırma hastanesinde bir tanıtım için kameralar karşına geçen başhekim şu anda göremediğimiz panonun önünde çok bilimsel gerçeklerden bahsediyor. Ve fotografta gördüğümüz insanlar bant, mandal, çimento, uhu vs. bulunamadığı için pano arkasında bayrakları tutuyorlar. konferansın kaç dakika veya saat olması gerçekten mühim değil. ben gerçekten böle bişey görmedim sevgili arkadaslarım. napmam gerektiğini bilemiyorum. çok çaresizim. lütfen yardım edin.

6 yorum:

gencay dedi ki...

çok zor bi durum kardeşim bazen kelimeler kifayetsiz kalır bu da öle olmuş.
Saçmalık nedir dersen bunu gösteririm ben bundan sonra.

gencay dedi ki...

ayrıca bunu zambiada, kenyada bile göremezsin bence. mozambikte belki olabilir çünkü kalecisi rafael.

ege dedi ki...

kesinlikle göremeyiz. bu fakirlik, parasızlık falan değil bu mendeburluk bu cahillik. paramızla cahiliz biz anlamadım gitti.

Dobrowski dedi ki...

zuhahahah yarıldım ya bu ne ya. bobiler şeysi gibi ahueauheuhae

şu kelime doğrulama ne ya tam gülüyordum ne güzel

kerem dedi ki...

ya AZ kafası çalışan cahil de eylemez bu tarz işler. hatta bu iş de değil bu başka bişey. bence buranın müdürü yerine kaplumbağa falan getirsinler bence yani sonuçta kaplumbağalar binlerce yıldır tıkır tıkır yaşıyolar bi sıkıntıları da yok. yani az bizim aramıza alsak onları onlar da yapmaz. ama bunlar yapar.

çamperk dedi ki...

ilk görünce iki resim arasındaki 7 fark olayı sandım "yıldız yok yıldız!!" dedim ama konu diplomatikmiş utandım.