1 Şubat 2010 Pazartesi

bu olmadı be hocam

Heyecanlandım azcık transfer izni aldık, yeni topçular oynayacak kümede kalırız dedim. Zaten geçen sene ki durumdan sonra, 2.ligde oynayalım büyük transfer yapmayalım kendi yağımızla kavrulalım diyordum hep. Çıkarsak ne ala çıkmazsak taşaklarımız sağolsuncu olamak lazım artık. Hala öyle bence ama artık gene düşeceğiz galiba. O olmadı ama bozdu, ben 15 senedir tuttuğum, bazen az bazen çok maçına gittiğim, bağırdığım çağırdığım takımın 3.lige düşmesini istemiyorum başkan. Biliyorum ben 3.ligde şampiyon olunca da sevineceğim yenilince de üzüleceğim. Gün gelecek diyeceğim ki üçüncü ligde kalalım kendi yağımızla kavrulalım.

"Ortaya çıkınca bi gece esrarı çekip takıyo herife bıçağı. Çocuğuda alıp vınn Diyarbakıra, Zagorun peşine. Allahtan herif delikanlı çıkıyoda şikayet etmiyo. Ben o zaman istanbulda taksiden yolumu buluyorum. Epey bi zaman böyle geçti, yine her gece rüyalarımda bu. Zagorun diyarbakır cezaevinde olduğunu duymuştum o sıra. Bi gece bi büyükle eve geldim, hepsini içtim. Zurnayım tabi, bi ara gözümü açıp bi baktım karlı dağlar geçiyo. Bi daha açtım başımda bi çocuk kalk abi diyarbakıra geldik diyo. Baktım sahiden diyarbakırdayım. Bi soruşturma. Kale mahallesi vardır oranın, bi gecekonduda buldum malımı bilmezmiyim. Görünce hiç şaşırmadı, hiç bişey demedik. O gece oturup düşündüm, olum bekir dedim kendi kendime, yolu yok çekeceksin, isyan etmenin faydası yok, kaderin böyle yol belli, ey başını usul usul yürü şimdi, o gün bugün usul usul yürüyorum işte." kubuzetto

Düştükçe düşüyoruz müdür, gelen geçen bize vuruyor, biri bizi durdursun git gide uğur abla oluyoruz.
Özledim ben Osman'ı özledim Stingaicu'yu, Ömeroviç'i özledim, Yordanov'u özledim Zeki'yi özledim. Babam Kuzman'ı çok tutardı ben ona yetişemedim o kadar çok izleyemedim. En çok da Mirko'yla Dobra'yi özledim. Kocaeli gazetesinin Dobrowski'nin adını maç kadrosunda Dabro yazmasını özledim.

2 yorum:

kerem dedi ki...

pörfekt atıf.

umut dedi ki...

ben o zamanki cem sinanı bile özledim.