10 Nisan 2010 Cumartesi

canını yidiğim kandıra

evrensel bir tatil yöresi olan kandıramızın güzide 3 şeyinden bahsedeceğiz bu akşam. peyniri, güneşi ve vazgeçilmez appuaçisi.

peyniri: güzeldir

güneşi: 3 aylık koca yaz döneminde 3 gün kandıraya gidene 1 yıl esmer kalma garantisi verir. çok elverişlidir. beyonce, gaga, tarkan götü hep buralarda tatile gelirler.

appuaçisi: bilindiği üzere balyajın kökeni bu ilçededir. artık kuyusu mu var çok afadersin amına koyayım madeni mi var her nerden çıkıyorsa orda yani. gidersen bulursun. saçlarımızın ucuna, ense köklerimze, götümüze hatta barnah kıllarımıza bile yapabiliriz. güzel kandıramızın mütiş gelir kaynağıdır. yaz olmaya görsün. lacivertinden kırmızısına.

bu adamlar yani her mevzuda böyle adam döverler, kabalık yaparlar, afedersin hapı küpü eksik etmezler hertürlü takılırlar yani ama arkadaşım bana gundi hareketi olarak gelen "balyaj" durumu bu adamlara dokanmaz ya. saç ütülemek ibnemsi bir hareket değil midir aga? hani erkeklik yapıodun? bu saçın ne demiyor mu kahvede ki abileriniz size ya?

bunun varya mücadelesini o tipleri hoşuna gitmeyip dövdükleri çocuklar gibi veriyorlardır yani. kendi ruhsal eksikliklerini o çocukların üzerinden tamamlıyorlar. bariz bu artık yani. o tipin ne abi öyle. daracık fantolon, convers çok afadersin yaldızlı tişörtler git bari hal hal tak yani çok afadersin ayın elemanı. ayın elemanı, mayın elmaları, kurdelede taksimde kaldı kim gider almaya. kafa nerde? ...(gitmiş gitmiş hareketi) yok. nerde? yok. yok tabi. hoooooo haydi bakim.

3 yorum:

ege dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ege dedi ki...

tarkana neden göt diyosun ki? iyi şarkıları var.

kerem dedi ki...

"toplumsal sorunlara eleştirel bir yaklaşım."
guardian