17 Temmuz 2010 Cumartesi

anayasanın 2. maddesi

2. madde olarak cezasal işlemleri koymaya karar verdim. bir yannış yapıldığında, örneğin ipod kırıldı, bu işin mantıklı bir açkıklaması varsa bu iş temize çıkar. hep beraber toplanılır denir ki gerçekten mantıklı bir sebep var yok eli ıslaktı çocuğun elinden kaydı yok yer ıslaktı ben düştüm ipod da elimdeydi çarptı falan . ama efendim senin mantıklı sebebin yoksa koş yavrum sen ön yaşadığın ülkeye geri döndüğünde de kazandığın paranın yarısı ülkenin olacak. tabi bi daha yaşamak isterse yok efendim ben yaşamam falan derse de gelmeyin geri yani kimseyi zorla tutan bir ülke de olmayacağız.

ayrıca kapılan bakanlıkları söyliim:
dışişleri bakanı sayın acicbe
adalet bakanı sayın aytaçoğlu


yaşamk isteyen varsa ülkede tükenmeden alsın bakanlıkları bana haber yollayın. bu arada ben de kendimi paşa ilan ettim. ama anayasanın ilk maddesine göre paşa da olsam diktatör de olsam bi değeri yok. ilk madde önemli.

7 yorum:

gencay dedi ki...

ben yiyecek-içecek bakanıyım o zaman

kerem dedi ki...

tamam kabul edildi

çamperk dedi ki...

yiyecek içecek bakanı ne aq. tmso muydu neydi o ya tsmfo öyl bişi kadıköye geçerken varya o. türkiye mahsülleri ofisi gibi. ama bu ayrı bi ülke. sen bizim ülkenin tsmfo susun. yanlış olsada osusun doğru olsada osusun. oy birliği ssayın sakaoğlu. unutmayınız.

kerem dedi ki...

sayın dışişleri bakanı acicbe,

o zaman sizin dışişleri bakanlığı göreviniz de düşebilir yani. herkes toplansın buraya o zaman, o zaman belirleriz görevleri. bakarız yani. oybirliği dediğin gibi önemli.

ege dedi ki...

kültür bakanlıgına adayım. turizm ve deniz işletmeciliği bakanlığına da talibim. bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. mali işlerde de danısman olarak görev alabilirim.

kerem dedi ki...

ulusal televizyonun yöneticiliği de senden sorumlu olabilir ege. trt ye gününü göstermek senin boynunun borcu olmalı. o televizyona redyohed çıkartılmalı.

ege dedi ki...

çok dogru. kişi sayısı gözününe alınınca bir kişi birden fazla bakanlıkta görev yapıcak gibi gözüküyo. bu boş durmamak anlamına da geliyo. sevindirici buluyorum.