12 Temmuz 2011 Salı

şarap kırmızısı



kadının renkler konusunda üstün bakış açısı griyi kestane külü kızıl yapmış. bu nasıl bir isim? kestane kahverengi abi, külü yani herşeyin külü gri, kızıl ney lan o nerden çıktı. kestana külü kızıl. bu fikirler bu renk isimleri yani olacak iş değil.

ama bu renklerden en iddialı olanı sanırım şampanya kırmızısı. çünkü bu rengi taşıyabilen kadın sayısının dünyada çok olmadığına inanıyourm. o renk varya o renk yakışan kadını nabıo bilio musun? tanrıça yapıo, ilahe oluveriyor kadın bir anda. kocası mı ayrılacak? git şarap kırmızısına boyat kazanan sen ol. derim.

bu renk çünkü batiatus hanesinde güçlü olan kadının rengi arkadaş. seksi olan kadının saçı şarap kırmızısıdır. bana de ki "canberk" "efenim?" "şarap kırımızısına boyattım" şunu derim;

- al neyim var enyim yok al. karakterimi al, umutlarımı al, paramı pulumu al (çok uzun sürmez almak), ne bileyim ya iste yani. bi acaip bi renkmiş bu şarap kırmızısı arkadaş. tehlikeli yani. hani bu onu öldürdü bunu öldürdü haberleri varya. bak bilmiyorum ama %90 bu renk yüzünden olmuştur. öyle renk mi olur lan. ne iyi renksin şarap kırmızısı. yakışanı vezir yakışmayanı rezil az yakışanı sefil biraz yakışmayanı fil ediosun. helal olsun sana.



mesela bu hatun kişi. bu renk hacı tam bu renk yani. bi renk insana böyle bi yazı yazdırabiliosa bilki bu renk o renktir. o rengi arayanların bulacağı renk de elinde sonunda budur. bunun bir renkten öte bir silah olduğu da aşikardır.

Hiç yorum yok: