8 Ekim 2013 Salı

Bir İnsanla Evlenebilme Koşulları Manifestosu (Evrensel)


Çok kısa.

1- Bir insanı yüzerken de beğeniyorsan git evlen: Biri var diyelim çok seviyoruz fakat yüzerken kollarına bacaklarına çirkin bişiler oluo, sanki hiç yüzmemiş karasal biri gibi. Yada her sudan çıkışında yüzüne gözüne bişiler yapıo avuşturuo mu kırpaştırıo mu gözlerini öyle bişi veya iskeleden atlarken burnunu kapatıosa napıoruz arkadaşlar evlenio muyuz?

2- Peki küçük ama hayata alışmış (11-14 yaş arası) minibüste ayakta kalmış yeğeni için bi koltuk boşalır boşalmaz hinhin koltuğu işaret edip oraya oturmasını istiosa ısrarla(ama içten, sessiz, gözlü ısrar yani)? Etraftaki orta yaşlı teyze amcaları hiçe sayarak. Pis kurnazlıkla. Napıoruz siz söyleyin Allah'ınız aşkına.

3- Konsantre ince bi iş yaparken ağzını burnunu eğip büğüğosa? Diliyle yanak ittiriosa mesela? Bu başlarda komik sonradan can sıkan bi harekettir yalnız. İlerlerde görürsün zararını. Aha söylüorum işte.

4- Evrak belge işlerini beceremiosa? Bunu yurt kayıt işleri hikayesinde yakalayabilirsiniz. En çok belge orda isteniodu yanlış hatırlamıosam. Bi sorun bakalım kendi mi yapmış yoksa anası babası mı gelmiş yanında? Netleştirin o durumu. Ciddiyim ben.

Daha neler varda anlatsam bekar ölürsünüz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

I don't even understand how I stopped up right here, but I
believed this post was once great. I do not understand who you are but certainly you're going to a famous blogger if you
are not already. Cheers!

Also visit my weblog ... adult xxx cams

Adsız dedi ki...

So, we would take it that this coffee brewer produces good brew.
The Kitchen - Aid GMA Grain Mill Attachment for Stand Mixers
is made for graining low moisture grains like wheat, barley, rice, corn, rye, oats or
other cereal grains with a hard vitreous endosperm from
fine to coarse. Kitchen - Aid Assortment Hoods have types
for the purpose of the island or peninsula owners, and also these variations are incredibly inspirational.


Also visit my website ... Gardena R40 li