28 Mart 2010 Pazar

Müptezer

Bugün ben anladım ki bidaha, ben baya futbol müptelası olmuşum arkadaş. Bi ara ben işten azcık uzaklaşayım artık, beynimin yarısı futbol ile dolu, sabah kalkıyorum futbol oynuyorum, akşam maç, bahisti, livornoydu, katanyaydı, samsundu derken delircem dedim. Ama boşa çaba. Ben galatasaraylı da fenerli de değilim ama heyecanlandım 2 gündür. Maçı bekledim falan, genel olarak galatasarayı tuttum, belki ondandır ki kaybetti cimbom. Ben sevinmeyi bilmem çünkü futbol da yani sevinsem iyi sevinirim ama, öle bir adetim yoktur. Neyse işte ne zaman anladım ben futbol müptelası olmuşum: Bugün maçı izlemeye giderken maç yürüyüşü yaptım. Maça giderken ki yürüyüş şekli çok farklıdır, normalde öle yürümezsin. Daha kısa ve hızlı adımlar atarsın maça giderken, aynı Dobrowski gibi. Daha hızlı bakışlar atarsın insanlara, kafa bi oraya bi buraya. Daha sertsindir. Düşündüm ben niye böyle yürüyorum şimdi diye. Minibüsten indikten sonra İsmetpaşada, maça 3 saat erken gelmiş olsan bile öle yürürsün. Bilet vardır daha kimse girmemiştir belki içeri ama acele edersin, mecbur edicen. Göztepe maçı falandır maç.

ayrıca sonradan aklıma geldi Kamoltzev bize gelsin 2 sene kalsın yesin içsin, takılalım onla, herşeyi benden elini cebine attırmam. Haber edin gelsin,


2 yorum:

kerem dedi ki...

kamoltsev bize misafir olacaksa arkaya topları ben atarım. az kötü atarım ama kamoltsev hızıyla ve çevikliğiyle ayarlar o işi.

Dobrowski dedi ki...

dobrowski gibi =) aynen o yürüyüş farklıdır maça gidiyorsun koltukların kabarır..!