31 Aralık 2010 Cuma

Daha önce yazılmış veya yazılıp unutulmuş konuşma

Merhaba,

Yeni yılın yaklaştığı bugünlerde inanıyorum ki hiçbiriniz geçen yılbaşını hatırlamıyosunuz, hatırlasanız bile yalandan-kesik, kesik-. İşte yılın bu normal gününde daha önce yazmış olabileceğim bir konuda bazı gerçekleri dile getirmek istiyorum.

Hikayenin adı: Gitmeden İçenler

Bu gitmeden içenlerin nasıl bir kafada olduklarını hepiniz az çok bilmektesiniz. Bu yazıyı okuyanların %60`ı gitmeden içmenin keyfine varan insanlardır. Bizim için 1 dakika saygı duruşunda bulunabilir veya bu şekilde devam edebilirsiniz. Biliyorum, saygı duruşunda bulunmadınız, ayrıca bu çocuk niye bu kadar boş yazıyo diye de düşünebilirsiniz. Haklısınız. Şu an evde kimse yok canım sıkıldı.

Geri dönersek evde içenler adlı topluluk, adeta bir burç gibidir. Burçların nasıl kendine özgü davranışları varsa bu arkadaşlarımız da kendine has özellikler taşırlar. Hepsini tek tek yazamam ama bunu votka redbull içeni vardır, şarap içeni vardır, bira içeni vardır...

AMA, hepsinin tek bir ortak noktası vardır: KENDİSİNDEN DAHA SARHOŞ BİRİSİNE TAHAMMÜL EDEMEZ.

Evde içenler kesinlikle gittikleri yerde rahat etmeli ve en sarhoş -en azından ilk 3 içinde- olmalıdırlar. Yoksa rahat yüzü göremezler.

Sonuç olarak bu önceden içenler klanına sahip çıkın. Baktınız çok fena gidiyolar, sakınlıkla "Yavaş iç, zaten sarhoşsun!!" demeyin, siz yavaş için ey sorumlular!

Teşekkürler.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

canim cokseyvarblobskot yazarlari,
hepinizin yeni yillarini ayri ayri kutlarim,

benim icin, yilbasi gecesinde kismetimde annemin telefonuna gelen teprik mesajlarina cevaplar atmak tanimadigim ese dosta iyi dilekler yollamak gozlerden opmek varmis, hal boleyken kendi esime dostuma da sevgiler yollarim... boyle girdik boyle gecicek demek ki.
Cansu

kerem dedi ki...

geri sayım yaptıysan bi sıkıntı yok ama geri sayım yapmadıysan en azından nü york taki kutlamalara yetişmeni öneririm.

ege dedi ki...

öperim canım. senn de kutlu olsun.